dinsdag 30 november 2010

Ontdek dit revolutionaire toestel voor de rug

HUBER, HET ENIGE MEDISCH FITNESS TOESTEL DIE IN 30 MINUTEN ALLE SPIEREN GELIJKTIJDIG TRAINT


De HUBER © van LPG is het enige Medisch Fitness toestel die in 1 sessie van 30 minuten, alle spieren traint inclusief de diepere kernspieren rondom de wervelkolom.

Het concept steunt op het trainen van spierkettingen (chaînes musculaires – methode van Busquet). Op die manier worden alle spieren gelijktijdig aan het werk gezet.

Je staat op een beweeglijk plaat en moet de romp stabiliseren. Om dit mogelijk te maken, moet vanuit de benen en bekken constant bijgestuurd worden. Daarenboven worden met de armen een constante duw en / of trek kracht uitgeoefend.

De voordelen van training sessies op de HUBER:

ü De diepere rugspieren worden verstevigd en dit geeft een betere bescherming van de wervelkolom. De kans op rugletsels wordt veel kleiner en eventuele rugpijn neemt sterk af of verdwijnt volledig.

ü De HUBER is ideaal om verkeerde houdingen te corrigeren.

ü De coördinatie verbetert aanzienlijk.

ü De mobiliteit van alle gewrichten neemt toe.

ü Mensen (vooral) ouderen met evenwichtsproblemen en problemen met stabiliteit maken na enkele sessies veel minder kans om te vallen.

ü Alle spieren worden in een relatief korte training verstevigd

ü De conditie verbeterd.

Vele mensen zullen na enkele sessies op de HUBER de dagdagelijkse bezigheden met veel meer gemak afhandelen en dit met veel minder rugproblemen. De levenskwaliteit neemt sterk toe.

In FIT-LIFE combineren we sessies op de HUBER meestal met Cardio of Krachttraining of beide. De combinatie hangt af van jouw noden en doelen. Uiteraard aangevuld met advies voor een gezonde voeding.

Optioneel kan dit zelfs worden aangevuld met een Endermologie © of Lipomassage ©. Hiermee wordt hardnekkig vetweefsel of cellulite veilig en snel verwijderd en wordt de huid strakker en soepeler.

Kortom, je herleeft, je voelt je beter en kan veel meer van het leven genieten ongeacht de leeftijd.


Vraag nu je gratis proefsessie voor onze Huber aan via info@fit-life.be of telefonisch op 050 685225.



Lorenz De Grande
www.piramidfitlife.be


Geen opmerkingen: