woensdag 21 juli 2010

5 tips voor een strandlichaam

Met de warme temperaturen van deze periode is het niet aangenaam om met dikke en lange kledij rond te lopen in de hoop om je overtollig vetweefsel te verbergen. Daarom deze tips voor een strak strandlichaam.


1. Drink HEEL VEEL water


Probeer met warme temperaturen zeker 2L water per dag te drinken, liefst nog iets meer. Koffie telt niet mee, want deze gaat vocht dat je zo hard nodig hebt terug afdrijven. 3 tassen is acceptabel.
Voldoende water drinken zorgt ervoor dat de toxische stoffen sneller afgevoerd worden, waardoor je sneller gewicht verliest.


2. Eet regelmatig


Eten op regelmatige tijdstippen zet je stofwisseling een tandje hoger. Als er teveel tijd zit tussen je eetmomenten gaat je lichaam denken dat het geen voedingsstoffen krijgt waardoor je alles gaat opslaan in plaats van te verbranden. Probeer zo'n 5 tot 6 eetmomenten in te lassen.



3. Laat de koolhydraten 's avonds liggen


Hou het bij je avond eten enkel bij groenten en mager vlees of vis. Pasta, rijst, aardappelen en brood zijn goed voor overdag, maar 's avonds is je lichaam niet meer in staat om deze optimaal te verbranden. Ze worden laat op de dag gemakkelijk als vet opgeslagen.



4. Doe lipomassage


Lipomassage zorgt ervoor dat alle probleem zones op korte tijd hardnekkig aangepakt worden. Verslapte huid word terug verstevigd, cellulite wordt weggewerkt en overtollige centimeters verminderen meetbaar, voelbaar en zichtbaar.
Voor meer info over Lipomassage kan je terecht op www.lipomassagebrugge.com of www.fit-life.be


5. Combineer kracht- en cardiotraining


Krachttraining zal de stofwisseling in rust verhogen en alle spieren verstevigen. Cardiotraining zal de nodige calorieën verbranden waardoor overtollig vetweefsel op de buik, billen en benen weggewerkt wordt. De combinatie van beide is essentieel om tot goede resultaten te komen.




Met sportieve groeten,


Lorenz De Grande

www.fit-life.be

Geen opmerkingen: