woensdag 3 februari 2010

Kies de juiste soorten vlees

Kies de juiste soorten vlees voor een optimale gezondheid en een platte buik. Op dit moment zijn er waarschijnlijk een aantal soorten vlees die je regelmatig eet waarvan je niet wist dat ze eigenlijk niet goed voor je zijn. In dit artikel zal ik toelichten welk vlees je moet eten en welk vlees je best schrapt.


Eet je best niet:


varkensvlees

alle bewerkte vleessoorten als beleg voor op brood zoals salami, diverse soorten worst, americain prepare, martino,...


Waarom?

Omdat deze soorten een grote hoeveelheid verzadigd vet bevatten die slecht zijn voor je gezondheid en het risico op hart-en vaatziekten laten toenemen. Ze zorgen er ook voor dat je die laag vet op je buik niet weg krijgt.



Eet je best wel:


Kippenborst

kippen brochette
kalkoenborst
kalkoen brochette
lamsvlees lamsburger
mager rundsvlees (steak)
100% rundsburger

paardenvlees


Voor op de boterham:

Rosbief
Paardefilet
kalkoenham
Kipfilet


Waarom?
Om dat deze soorten allemaal mager zijn en dus veel minder verzadigd vet bevatten, waardoor ze gezonder voor je zijn, en ze zorgen dat je sneller lichaamsvet verbrand.





Met sportieve groeten,


Lorenz De Grande

www.fit-life.be

Geen opmerkingen: