donderdag 26 maart 2009

Wonderproducten te koop op tv

Je hebt ze vast en zeker al gezien op tv, meestal overdag wanneer er nog geen films of programma's zijn, diverse producten, machines, wondertoestellen of magische pillen die jou "100% zeker" een strakke buik en droomlichaam geven zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.




Je zal misschien teleurgesteld zijn maar een strakke buik geven ze jou niet. Het is de combinatie van de juiste voeding en training die jou dit geeft, niet één toestel of magische pil. In de
commercial vergeten ze je wel te vertellen dat de personen die je meestal op die tv commercials ziet, afgetrainde atleten zijn die al 10 tot 15 jaar trainen, en met trainen bedoel ik 5 tot 6 dagen per week een zwaar en intensief krachttrainingsprogramma gecombineerd met 3 tot 5 cardiosessies per week.

Daarnaast volgen deze personen ook al jaren een strikt voedingsprogramma, want zonder kan je nooit een lichaam krijgen die zo scherp staat. Ik wil jullie zeker en vast niet demotiveren, maar wel de waarheid vertellen, en dit is ze.

Dit wil niet zeggen dat het voor jou onmogelijk is om een strakke buik te krijgen. Integendeel, zelf met 2 tot 3 trainingen per week een een een voedingspatroon waarbij je de juiste voedingsmiddelen op de jusite tijdstippen eet, kan je dit doel bereiken. Je moet het enkel WILLEN en uiteraard actie ondernemen.

Niks gaat vanzelf en zonder moeite.







Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen: