dinsdag 7 april 2009

Personal training, het enige werkend systeem

Het enige werkende systeem om een volledige lichaamstransformatie te bekomen op een gezonde manier, zonder gevaarlijke pillen en operaties, is het volgen van een gestructureerd en vooruitstrevend plan waar je consistent en gefocused mee bezig bent.


Een systeem dat jou lichaam verplicht om zichzelf te veranderen.

Je moet je lichaam een reden geven om zichzelf te veranderen.

Als personal trainer heb ik nog nooit een dramatische lichaams transformatie gezien bij iemand die "gewoon wat gaat trainen om in beweging te zijn" of dat ze "hopen dat resultaat zullen boeken".

Mensen die hun doelstellingen met halve moeite benaderen, en zich mentaal niet instellen op een drastische verandering in hun levensstijl , zullen nooit de gezondheid en het lichaam hebben die ze écht willen. Het is jammer, maar waar.

Het zijn dezelfde mensen die hun leeftijd en genen de schuld geven, hoop zoeken in de laatste nieuwe vermageringspil en klagen over al de tegenstrijdige informatie waardoor ze niks meer willen doen.

Het is die man of vrouw die je iedere dag in het fitnesscentrum tegenkomt die exact hetzelfde eruit ziet als een jaar geleden...en het jaar daarvoor.




Met sportieve groeten,


Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen: