vrijdag 15 mei 2009

3 redenen waarom jij geen koppig buikvet verliest

Het grootste probleem van de meeste mensen, is meestal het kwijtgeraken van buikvet, wat ze ook proberen. Daarom geef ik jullie 3 echte redenen waarom jullie geen koppig buikvet verliezen.



1. De meeste mensen verdoen hun tijd met het doen van 100 of meer crunches en sit-ups (buikspier oefeningen) per dag, met de valse hoop dat dit buikvet zal verbranden.

Crunches en sit-ups zullen je niet helpen om een six pack te krijgen.
Er zijn wel een paar zeer effectieve oefeningen die de vetverbandende hormonen stimuleren die ervoor zorgen dat je meer vet kan verbranden over gans het lichaam, inclusief je buikspieren.

Deze oefeningen zijn geen traditionele buikspier oefeningen, maar eerder volledige lichaamsbewegingen waarbij je buikspieren als stabillisatoren dienen.

Bij Personal Training Studio Fit-Life, leren we aan de klant hoe elk van deze oefeningen perfect uitgevoerd moet worden voor het beste resultaat.



2. De meeste mensen doen het verkeerde type van cardio training, terwijl ze hiermee week na week, maand na maand, enorm veel tijd verspillen. Ze gebruiken een loopband, crosstrainer of fiets op de verkeerde manier waardoor ze geen resutlaat krijgen in ruil voor hun inspanningen.

Ik zal je hierbij nog een geheim verklappen. Ze zullen niet enkel geen resultaat verkrijgen, maar ze lopen hierbij ook het risico om vet op te slaan en krijgen dus het tegenovergestelde effect.


In mijn trainingsprogramma's laat ik de klanten HIIT doen, oftewel High Intensity Interval Training.
Bij dit type cardio training kan je de tijdsduur van inkorten tot 20 tot maximaal 30 minuten per sessie, en zullen de resultaten verdubbelen.



3. De meeste mensen eten niet genoeg.

Ik weet dat het grappig klinkt, maar de meesten eten niet genoeg om buikvet te kunnen verbranden. Wanneer je niet genoeg eet, loop je het risico om het tegenovergestelde effect te krijgen, waarbij je lichaam vet zal opslaan, in plaats van te verbranden.

De truc is om de juiste hoeveelheden voedsel op het juiste tijdstip te eten. Je moet er wel voor zorgen dat je de voeding lekker vind, zodat het niet aanvoelt alsof je gestraft bent.

Aan de hand van een voedingsschema op maat halen mijn klanten schitterende resultaten zonder dat ze daarbij honger hoeven te lijden.




Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen: