woensdag 14 april 2010

Transformeer je lichaam en win een reischeque van €200!












“Transformeer Je Lichaam En Win Een Reischeque Ter Waarde Van € 200”

TRANSFORMATION CHALLENGE 2010

Wat: Wedstrijd binnen Fit-Life Personal Training Studio waar aan ieder lid kan deelnemen. Het is de bedoeling dat de deelnemers een zo groot mogelijke lichaamstransformatie bekomen door fitness training en gezonde voeding, dit binnen de opgelegde termijn. Het is een ‘Lichaamssamenstelling transformatie wedstrijd’ en geen afslank wedstrijd. Dit wil zeggen dat er niet beoordeeld wordt op de hoeveelheid gewicht je verliest, maar op de totale transformatie en veranderingen van de lichaamssamenstelling. Als vb. , het is dus perfect mogelijk dat iemand wint, die maar 4 kg vet kwijt is, maar ook 3kg spiermassa heeft opgebouwd. Als we zien dat deze persoon een totale transformatie heeft ondergaan doordat zijn verhoudingen van “spieren / vet” compleet veranderd zijn, kan dat uiterlijk een enorme verandering geven.

Hoe deelnemen: Je vult het formulier in bij je eerst volgende bezoek aan Fit-Life, waarbij je ook akkoord gaat met de spelregels. Daarna betaal je het toegangsbedrag van €25.

Op de dag van de start maak je een ‘voor foto’ waarbij je in de hand een krant van die dag vasthoud (als bewijs dat je niet vroeger gestart bent dan de andere deelnemers). Hetzelfde doe je op de laatste dag van de wedstrijd.

Enkel leden van Fit-Life kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.

Wanneer: De wedstrijd start op maandag 19 April en eindigt op 30 Juni.

Prijs: De winnaars ontvangen een reischeque ter waarde van €200.

Hulpmiddelen: Om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen kan je de hulp in roepen van alle aangeboden diensten binnen Fit-Life en dit aan een uitzonderlijke korting. Namelijk, 30% op Lipomassage en Endermologie, 50% op de Fitness Bootcamp (die start terug in Mei), 10% op alle voedingssupplementen die te verkrijgen zijn bij Fit-Life (multivitaminen,omega 3 vetzuren,vetverbranders…), alle fytotherapie producten (voor ontgifting, afslanking, reiniging), en 30% op de Bioresonantie behandelingen (beter laten functioneren van de stofwisseling).

Spelregels:

Voor en na foto’s: Voor het nemen van ‘de voor en na foto’s’ moeten er 2 verschillende foto’s gemaakt worden, namelijk: voor- en achterzijde van het lichaam. De foto’s moeten gemaakt worden op de dag van aanvang van de wedstrijd en op de laatste dag. De foto’s moeten worden gemaakt in bikini of zwembroek (boxershort) zodat duidelijk kan worden beoordeeld op de zichtbare resultaten die behaald zijn. Deze foto’s dienen doorgemaild te worden naar info@fit-life.be. Die zelfde foto’s zullen dan ook gebruikt worden om als “testimonial” op onze website te plaatsen (enkel die van de winnaars).


Hulpmiddelen: De uitzonderlijke korting op de diensten binnen Fit-life is enkel geldig voor deelnemers van de wedstrijd, en dit binnen de termijn dat de wedstrijd loopt, en niet er buiten.


Beoordeling: Er wordt beoordeeld op de totale verandering van het lichaam en lichaamssamenstelling. Niet de persoon die de grootste hoeveelheid gewicht verliest, wint automatisch. Wel de grootste veranderingen in alle parameters van de lichaamssamenstelling, wat ervoor zal zorgen dat dit een totale transformatie geeft.

Er zullen 2 winnaars zijn, één onder de vrouwen en één onder de mannen.


Voor meer informatie over de wedstrijd, kan je ons mailen op info@fit-life.be of telefonisch contact opnemen op 050 685225.



Met sportieve groeten,


Lorenz De Grande

www.fit-life.be






Geen opmerkingen: