dinsdag 16 juni 2009

Fitness boot camps in Brugge


Personal Training Studio Fit-Life in Brugge start zeer binnenkort als eerste in België met Fitness boot camps.

Fitness boot camps zijn de laatste nieuwe trend uit de Verenigde Staten. Het is een outdoor (of indoor bij slecht weer) fitnessvorm in militaire stijlvorm, die geschikt is voor zowel man als vrouw.


De voordelen van een 1 op 1 fitness personal training worden gecombineerd met de fun en motivatie van het trainen in groep. De deelnemers worden getraind in een kleine groep van maximaal 12 tot 20 personen.

Een fitness bootcamp is voor iedereen die snel in vorm wil komen, centimeters wil verliezen, hardnekkige kilo’s vet wil verbranden, een strak lichaam wil en boordevol energie wil zitten.

Het is geen klassieke groeps fitness les zoals bodypump, of aerobic, maar wel een echte personal training in een kleine groep waarbij iedereen voldoende aandacht krijgt tijdens de oefeningen waardoor de kans op blessures tot een minimum wordt beperkt.

Bij Fitness boot camp wordt aan fitness gedaan op de ouderwetse methode en dus ook de enige bewezen methode: met sit-ups, push-ups, optrekken, kniebuigingen… en nog veel meer (al dan niet in aangepaste versie voor beginners), in combinatie met wat korte loop afstanden en véél zweet! Er wordt ook regelmatig gebruikt gemaakt van extra fitness atributen zoals, medicin ball’s, springtouwen en weerstand banden.


Dit fitnessprogramma is speciaal ontwikkeld om:

- Lichaamsvet te verbranden

- Het metabolisme op te drijven

- De spieren vorm te geven

- De uithouding te verbeteren

- Balans en coördinatie te verbeteren


Om je een voorsmaakje te geven van hoe het er tijdens zo'n fitness boot camp aan toe gaat geef ik je alvast deze link naar de website van het laatste nieuws, waarop een filmpje tezien is van een fitness boot camp in de Verenigde Staten.


Hou deze blog goed in het oog, want binnenkort krijg je nog meer nuttige info te lezen over de eerste fitness boot camps in België!Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen: