zondag 14 juni 2009

Het voordeel van gezonde en fitte werknemers

Werkgevers zoeken nu meer dan ooit naar oplossingen om kosten te verminderen en de productiviteit van de werknemers te laten toenemen.

Hierbij geef ik jullie iets om over na te denken:

Als de werkgever NIET zorgt voor een bedrijfs fitness programma, is dit wat je kan verwachten:

- 20-40% meer ziektekosten

- Laag energiepeil en moraal. Met name na de lunchpauze wanneer de werknemer achter z'n bureau slaperig wordt vanwege het "middag dipje".


- Lage productiviteit en meer fouten worden gemaakt. Verkeerde beslissingen kosten bedrijven veel tijd en geld.
Personal Training Studio Fit-Life heeft hiervoor de oplossing door een speciaal fitness programma aan te bieden voor bedrijven:

BUSINESS WORKOUT PLAN

Het business workout plan van Fit-Life is speciaal ontworpen voor mensen die actief aan hun gezondheid en hun lichaam willen werken en duidelijke resultaten willen halen, maar hun tijd optimaal willen benutten.

We hebben dit programma zo opgesteld dat je in een sessie van 30 minuten een volledige workout doet. Je traint zowel kracht als uithoudingsvermogen. Daarenboven is het programma steeds persoonlijk opgesteld , er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke beginsituatie en doelstellingen.

Omdat we de sessies zo kort kunnen houden, heb jij een optimale workout met een minimale tijdsinvestering. Dit past dus perfect in de middagpauze.

Als bijkomend voordeel van een training over de middag, ben je achteraf actiever en presteer je beter. Het bekende “middagdipje” blijft achterwege!

Binnen 8 weken na de start merk je een heuse transformatie. Je voelt je stukken beter en fitter, je krijgt positieve opmerkingen, want je ziet er beter uit en je bruist van energie.

Omdat jouw resultaten ons doel zijn, is onze werkwijze helemaal anders dan van onze collega’s. We werken volgens het principe van Semi Personal Training. Je hebt de begeleiding en resultaten zoals bij personal training aan een fractie van de prijs. Je komt op afspraak waardoor je absoluut geen tijd verliest.SPECIALE VOORWAARDEN VOOR BEDRIJVEN

Bedrijven genieten een korting van 20% op de basisprijzen.

(geldig voor directie en personeelsleden, minimaal 5 personen)


De tarieven zijn ALL-IN:

  • Gebruik van het centrum en infrastructuur
  • Steeds Semi Personal Training
  • Gratis gebruik van infrarood cabine na de training
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Je komt zo vaak je wenst
PS: Investeer in je gezondheid en in die van het personeel en geniet van betere prestaties op de werkvloer, stel je beslissing niet uit en reageer nu. Bel 050 685225 en maak een afspraak.Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen: