donderdag 25 november 2010

Anti-aging met Lift 6

Lift 6®: een onovertroffen antiverouderingsbehandeling op het gebied van doeltreffendheid en gewaarwording!

Lift 6® voor een natuurlijk lifting effect

De gebrevetteerde LPG-behandelkoppen zorgen, wanneer zij op de huid worden toegepast, voor een regelmatige microstimulatie, zonder onderbreking gedurende de 30 minuten van de behandeling. Elk huiddeeltje krijgt een behandeling in 3 dimensies waarbij vooral aandacht wordt besteed aan de oogomtrek, de hals, het aangezicht of het decolleté.

Afhankelijk van het programma, "Geïnfiltreerde huid", "Verslapte huid" of "Gerimpelde huid" verschillen de snelheid en de frequentie van de stimulatie door de mobiele flappen in de behandelkoppen teneinde aan uw schoonheidseisen tegemoet te komen.

U ontspant zich gedurende 30 minuten terwijl uw huid een intense gymnastiek ondergaat. U krijgt een onvergelijkbaar gevoel van welbehagen en uw gelaat voelt steviger en jonger aan, reeds vanaf de eerste behandeling; meer en meer naarmate het programma verder wordt afgewerkt.

Ook de huid heeft haar fitness!

Tot op heden dacht u enkel aan crèmes, een serum of maskers voor uw huid. Hetgeen uw huid echter ondersteunt en deze stevig en glad maakt, zijn de onderliggende structuren, haar basis (bindweefsels, collageen- en elastinevezels). Om deze te verstevigen, om de zichtbare verouderingsverschijnselen te voorkomen of te bestrijden biedt de Lift 6 van LPG u een mechanische gymnastiek voor de huid van het gelaat: gymnastiek voor stevigheid, gymnastiek voor het plezier.

Lift 6®, de tijd uitgedaagd

Voor de huid is verouderen tevens vechten tegen externe factoren zoals de zon, luchtvervuiling, tabak, een onevenwichtige voeding, gewichtsschommelingen, zonder daarom de zwaartekracht te vergeten die eveneens een invloed heeft op de weefselverslapping. De huid van het aangezicht, die daarenboven nog meer wordt blootgesteld, kan deze ouderdomsverschijnselen vroegtijdig vertonen.

Groeven, rimpels, dehydratatie, huidverslapping die de natuurlijke groeven benadrukt. Deze veroudering is verantwoordelijk voor het ontstaan van luie cellen; indien men daarenboven niet zorgt voor een training van de cellen, wordt de situatie alleen maar erger.

De verouderingsverschijnselen voorkomen en ze tegenwerken is er zich eerst en vooral bewust van worden dat een verstevigende behandeling mechanisch dient te gebeuren aan de hand van een huidgymnastiek (pijnloos en zonder knijpen en zo natuurlijk mogelijk, waarbij rekening wordt gehouden met het huidtype en de gevoeligheid ervan). Nu echter daagt men de tijd uit; LPG ontwikkelde de Lift 6; deze behandeling is een revolutie, voor u, ten dienste van uw uiterlijk.



Voor meer info over Liftmassage kan je bellen naar 050 685225 of kan je mailen naar info@fit-life.be.








Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.piramidfitlife.be

Geen opmerkingen: