donderdag 4 november 2010

Weg met die Love handles!

De eerste plaats waar zowel vrouwen als mannen vet opslaan is rond de buik zone. Lang voor dat je besloten hebt om te starten met fitness om er iets aan te doen, hangen die love handles over de rand van je broek, zodat je er continue word aan herinnerd dat je aan het aankomen bent. Bovendien valt het ook andere personen op!


Het dagelijks doen van wat buikspier oefeningen zal jou niet helpen om die love handles weg te krijgen. Het is zo dat het vet op je heupen één van de moeilijkste zones is om weg krijgen, zelf al start je met een fitness programma. Geen angst! Want er is wel degelijk iets aan te doen. Eerst moet je je levensstijl onder de loep nemen en de dingen anders gaan aanpakken. En enkel wat kilometers gaan lopen en wat buikspier oefeningen doen zal niet helpen om dat vet weg te krijgen!


Hier enkele tips om je love handles weg te krijgen:

- Vervang je buikspier routine en je looptraining door een total body fitness training. Ik train al mijn klanten die zoveel mogelijk vet willen verbranden in zo weinig mogelijk tijd op die manier. Voor mijn personal training klanten maak ik dan een individueel programma waarbij hun uithouding verbeterd, ze calorieën verbranden en gewicht verliezen op een veilige en efficiënte manier.

-Ban alle snelle suikers uit je voedingspatroon. Je denkt misschien dat je niet veel suiker op een dag eet, maar als je je er echt bewust van word zal je verrast zijn! Of het nu in je koffie is, muntjes die je eet na je middagmaal, of het wit brood, of frisdrank, je zou versteld staan hoeveel koffielepels suiker je op een dag naar binnen speelt. En dat is dan nog exclusief de koekjes die je eet, ijs of andere snacks. Schrap de suiker en je zult vet verbranden.


- Ga voor de lange termijn oplossing. Vergeet het idee om je lid te maken bij een fitnessclub met een start en einddatum in gedachten, waarbij je 10 of 12 weken gaat sporten, en daarna terug keert naar je oude levensstijl. Dit zal je resultaat tenietdoen. Je moet een nieuwe gezonde gewoonte ontwikkelen die je metabolisme versnelt, waarbij je ook fitter en sterker wordt en je bovendien ook meer zelfvertrouwen ontwikkeld.


Besluit: Enkel het doen van 1 of 2 oefeningen om lokaal wat vet te verbranden zal niet het gewenste resultaat geven. Stel een total body training samen en verander je eetgewoonten en je zal zien dat die love handles zullen verdwijnen. En het Fit-Life team is klaar om jou daarbij te helpen! Kom langs voor een gratis personal training sessie, en je zal overtuigd zijn.



Met sportieve groeten,


Lorenz De Grande

www.fit-life.be

Geen opmerkingen: