vrijdag 27 februari 2009

Semi-Personal Training

SEMI-PERSONAL TRAINING

Personal Training Studio FIT-LIFE te Brugge, introduceert met trots als eerste in België een nieuw concept in Personal Training.

Personal Training is ongetwijfeld de enige manier om snel slank te worden en te blijven, je lichaam vorm te geven en daar bovenop nog vitaler te worden.

Maar Personal Training is duur.

FIT-LIFE biedt nu Semi-Personal Training aan. Je krijgt een kwaliteitsvolle Personal Training, betaalbaar voor iedereen!

Kom nu naar FIT-LIFE en krijg een Personal Training die past in jouw budget.

Semi Personal Training biedt 100% maatwerk om jou ultieme doelstellingen te bereiken binnen het gepaste budget. Personal Trainer Lorenz De Grande, werkt nauw samen met jou om een perfect trainingschema samen te stellen, afgestemd op jouw capaciteiten.

De reden dat Semi-Personal Trainning zo succesvol is, is omdat het voor iedereen betaalbaar is en het biedt garantie voor persoonlijke aandacht. Je traint in kleine groepjes samen met anderen, die net als jij een gezonde levensstijl belangrijk vinden om zo hun levenskwaliteit te verbeteren.

Stel dit niet langer uit, start nu jouw transformatie naar een slanker, strakker en vitaler lichaam met Semi- Personal Training.






Personal Training Studio Fit-Life => www.fit-life.be



Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen: