maandag 21 december 2009

Personal training gedefinieerd

De dag van vandaag zoeken meer en meer mensen manieren om in vorm te komen. Uiteindelijk heeft dit er tot geleid dat veel mensen hulp zoeken bij een personal trainer om fit en slank te worden.

Een goede personal trainer is een fitness expert die de gewenste resultaten behaalt samen met de klant, door middel van de juiste training, voeding en motivatie. De personal trainer zorgt ervoor dat de klant consistent blijft met zijn trainingsprogramma, dit wil zeggen, dat wanneer de klant niet opdaagt op een training, dat hij die contacteert om meteen een nieuwe afspraak vast te leggen om te voorkomen dat het overslaan van trainingen een gewoonte wordt.

Bij de resultaten van de klant horen zowel het 'er goed uitzien' en het 'zich goed voelen', maar het belangrijkste is dat wij de klant tevreden stellen en aan hun verwachtingen voldoen.


Een personal trainer zijn is mensen helpen en hun levenskwaliteit helpen verbeteren. Er zijn meerdere studies die opmerkelijke verbeteringen aantonen binnen de training en het resultaat van die training als deze gesuperviseerd wordt door een personal trainer. Dit bewijs toont aan dat we efficiƫnt zijn in verkrijgen van betere resultaten dan wanneer iemand dit op zijn eentje zou doen.


Dit wil niet zeggen dat personal training voor iedereen is, maar het kan toch zeker de grootste groep hun doelstellingen en dromen helpen bereiken.

De reden dat een personal trainer het verschil kan maken is dat wij veel tijd gespendeer
d hebben aan het leren van, hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en hoe het reageert op welke training.

Het is niet enkel het tillen van het gewicht of een uur op de loopband staan dat telt. Het gaat vooral om het begeleiden in het ontwikkelen van een gezonde en fitte levensstijl.

Voor meer info over betaalbare personal training in de regio Brugge kan je terecht op www.fit-life.be.

Met sportieve groeten,


Lorenz De Grande

www.fit-life.be

Geen opmerkingen: