dinsdag 19 januari 2010

5 voedingssupplementen die jou meer vet laten verbranden

Er zijn 5 belangrijke voedingssupplementen die jou een handje helpen om een strak lichaam te krijgen. Overweeg om ze te gebruiken in combinatie met de juiste training en voeding, en je zult zien dat het resultaat er zal zijn.



1. Omega 3 vetzuren


Omega 3 vetzuren verhogen de hoeveelheid calorieën en vetten die je verbrandt.
Er zijn zijn veel verschillende bronnen waaruit je ze kan halen. De belangrijkste zijn visolie en perilla olie. Als je voor visolie kiest is het zeer belangrijk dat je de juiste kwaliteit kiest, omdat veel soorten verontreinigde zijn en dus slecht zijn voor de gezondheid. Kies daarom voor een visolie die zuiver is. Perilla olie is een 100% plantaardige bron van omega 3 vetzuren, die geen toxines bevat, waardoor je er dus zeker van bent zijn dat de olie zuiver is.


2. Groene thee extract


Onderzoek heeft uitgewezen dat groene thee extract een effectieve vetverbrander is. Het vergroot namelijk de vetverbranding met 200 tot 400 calorieën per dag.


3. Carnitine


Carnitine zorgt ervoor dat vet gemakkelijker door het lichaam kan gebruikt worden als brandstof.


4. CLA


CLA of "conjugated linoleic acid" zal in combinatie met intensieve training het lichaam meer vet laten verbranden. Met dit natuurlijk product zal je naast het verliezen van vet ook strakker worden.



5. Caffeïne

Caffëine stimuleert de vrijmaking van vetzuren, waardoor ze gemakkelijker verbrand worden.











Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen: