woensdag 12 november 2008

Pre-Ski training

Het ski seizoen is alvast gestart. Tal van ski en snowboard liefhebbers gaan in deze periode naar hun favoriete bestemming om een week lang diverse besneeuwde hellingen te trotseren. Sneeuwpret verzekerd! Althans als je ski vakantie niet bedorven wordt door stijve, stramme en verkrampte spieren. Een verrekking, en toch niet minder voorkomend, breuken, gescheurde miniscus en gewrichtsbanden...

Om al deze problemen te voorkomen, en ervoor te zorgen dat jij meer zal genieten van een skivakantie, hebben wij het Pre-Ski Fitness programma samengesteld. Dit specifiek fitness programma, dat wij trouwens in samenwerking met Kinesist, Louis Ponnet hebben samengesteld, precies inhoudt, zal ik jullie hier en nu vertellen.

Het Fit-Life Pre-Ski programma zorgt ervoor dat jij na een dag skipret geen last hebt van pijnlijke benen en knieën, en nog voldoende energie hebt om volop te genieten van de "après-ski".


Waarom Pre-Ski training?

Tijdens het skiën zet je spieren aan het werk die gedurende de rest van het jaar véél minder actief zijn. Door die specifieke houding ga je dus bepaalde spieren meer belasten dan ze gewoon zijn. Dit kan leiden tot een overbelasting. Om dit te vermijden heeft Fit-Life het Pre-ski fitness programma uitgewerkt. Pre-ski fitness is dus belangrijk omdat in de eerste plaats alle spieren die ondersteuning bieden voldoende verstevigd worden zodat je vlot kan skiën.

Risico Beperken

Door die overbelasting zijn de spieren vlugger vermoeid en neemt jouw algemene stabiliteit af, alsook de balans en houding. Dit alles leidt tot een groter ongevallen risico. Het Fit-Life Pre-ski fitness programma beperkt dit risico.

Uithoudingsvermogen

Ook een optimaal uithoudingsvermogen is essentieel om het skiën op conditioneel vlak vol te kunnen houden. Op die manier hou je er ook meer plezier aan over.

Pijnlijke spieren en gewrichten

Doordat de been, rug -en buikspieren op voorhand getraind zijn en dus ook sterker zijn, zul je na het skiën dan ook minder spierpijn of stijfheid ervaren.

Daarnaast worden ook de pezen en gewrichten soepel gehouden wat belangrijk is om letsels tot een minimum te beperken bij een eventuele val.

Je kunt deze problemen vermijden

Een optimaal pre-ski programma kan jou dus een hoop problemen besparen waardoor je extra zult genieten van een skivakantie.

Personal training

Om goede resultaten te bereiken is een persoonlijke aanpak absoluut noodzakelijk. Daarom werken wij enkel met 100% persoonlijke begeleiding.


Het FIT-LIFE

Pre Ski Programma:

· Verstevigd de specifieke been, rug,- en buikspieren die bij het skiën zo belangrijk zijn. Zo vermijd je pijnlijke en stramme spieren achteraf.

· Geeft jou een grotere flexibiliteit in de gewrichten en pezen.

· Verbeterd de balans en houding, wat de kans op vallen aanzienlijk verminderd.

· Verbeterd jouw cardiovasculaire conditie.


Inschrijven voor het zeer efficiënte Pre-Ski fitness programma kan via 050 685225 of op www.fit-life.be/inschrijven.php.

Je kan nu reeds starten met het Pre-Ski Fitness programma aan een zeer voordelige introductieprijs! Voor meer info over deze speciale promotie kan je terecht op 050 685225 of info@fit-life.be.

Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen: